sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Enää 11 yötä Marttaan :D

Siinähän se tuli otsikossa. Eli vielä 11 yötä pitäisi jaksaa nukkua ennen kuin saadaan pikku-Martta kotiin :)

Perjantaina sentään pääsin neitiä katsomaan, kun hain Vallun "äipän" juna-asemalta ja vein hänet likistelemään Vallua.
Jottei ero tulisi liian pitkäksi oltiin Marttaa katsomassa koko perheen voimin vielä lauantaina :) Eikä siitä voi muuta todeta kuin että on se niiiiiiiiin suloinen <3 Martta piti huolen, että koko tulevan perheen naamat tuli nuoltua ja pitihän sitä vähän sukistakin repiä :D Niin kovin otti voimille tämä vierailu, että neiti oli nukahtanut pää ruokakuppiin :D oli kyllä jaksanut kuulemma syödä sen kupin tyhjäksi ensin :D

Perjantaina vein mennessäni jo kauan sitten Martalle ostetun pannan ja hihnan. Jenna (Martan kasvattaja) on jo vähän totutellut pentuja pantaan ja olipa Martta käynyt hihnakävelylläkin (pentuhuoneesta olohuoneeseen) ;)

En tiedä osaako Elsa jo aavistella jotakin tapahtuvaksi....onhan se saanut haistella vaatteista pentujen tuoksuja kun niitä olen/olemme käyneet katsomassa. Häntä vipattaa niin vimmatusti näitä hajuja haistellessa :)
Lelut, jotka ostin Marttaa ajatellen, otti Elsa iloisena vastaan ja myös uusi peti näytti kelpaavan ;)
Saas nähdä mitä neiti meinaa kun "pikkusisko" tuodaan kotiin ja joutuu jakamaan lelut ja pedit. Toisaalta odotan kaiken sujuvan hyvin. Elsa on ollut paljon pentujen kanssa tekemisissä ja on niihin aina yhtä ihastunut, eikä ainakaan vaikuta lelujensa tai nukkumapaikkojensa suhteen omistushaluiselta....jännityksellä odotan muuttuuko tämä kun taloon tulee toinen pysyvä karvakuono...

Luultavasti näitä päivityksiä tänne blogiin tulee tehtyä useammin kunhan Martta kotiutuu, nyt tämä on niiiiiiin tätä odottamista :) Kuvia yritän laittaa myös myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Odottavan aika on pitkä ;). Täällä myös odotellaan kovasti Vallua kotiin. On se aikamoinen nelikko, täytyy sanoa. Vauhtia riittää, ja voi että, kun ei nää meen vanhat pojat vielä tiedä, mitä tuleman pitää, kun Vallu kotiutuu. Martta ja Vallu tuntuu olevan varsinainen parivaljakko, et täytyy pitää sitten yhteyttä muutenkin kuin näyttelyiden merkeissä :D

    Onnellista odotusta!

    Terv. Päivi ja vanhat Pojat

    VastaaPoista
  2. Teidän Martta on kyllä aivan mahdottoman ihana ja niiiin täynnä energiaa :)Eilen kun oltiin Jennalla niin Martta nukahti pitkän hillumisen jälkeen mun syliin ja asento oli mitä mainioin, kaikki neljä tassua pystyssä ja jokainen sojotti eri suuntaan :D Sydämen sulattava nelikko. Jaksamista odotukseen!

    T. Mira

    VastaaPoista
  3. Voi että! Kyllä on suloista - ja haikeaa- lukea pennunodotuksesta, etenkin kun tietää, mitä ihanuuksia on luvassa. Varmaan kaikki eläinpennut ovat ihania, mutta mopseissa on sellaista, mitä monissa ei ole. Haluaisin pennun, vaikkei Mirkkukaan iso vielä ole ja käyttäytyy melko pentumaisesti usein.

    Varaudu, Niina, siihen, että kinuan Jennan föliin, kun hän tulee teillä käymään.

    VastaaPoista
  4. Tietenkin tulet Kikka katsomaan Marttaa :D

    Ollaan sovittu Jennan kanssa, että Annakin tulee Marttaa tervehtimään kunhan kotiutuu Ranskasta :)

    VastaaPoista