perjantai 30. lokakuuta 2009

Martta on kotona <3

Torstaina olin Jenna-kasvattajan mukana/apuna pentuetarkastuksessa. Kaikki pennut olivat reippaita ja koko pentue sai hienon "lääkärin lausunnon" :)
Takastulomatkalla jäi minun lisäkseni meille Martta neiti, jota jo niin kovasti oltiin odoteltu. Vähän jännitti miten kaikki alkaa sujumaan, mutta tämän yhden vuorokauden jälkeen en voi olla kuin iloinen. Tähän asti kaikki on sujunut oikein hienosti :)
Elsa on vähän ihmeissään uudesta tulokkaasta, tuntuu kyllä tykkäävän uudesta "pikkusiskostaan", mutta ei ole oikein varma miten sen kanssa nyt pitäisi olla...välillä Elsa kiipeääkin sohvan käsinojalle makoilemaan ja kummastelemaan Martan hurjaa yksin leikkiä :D

Martan ensimmäinen yö meni hienosti, eikä ruuan maistumisessakaan ole ollut ongelmia. Muutamat mopsihepulitkin neiti on saanut, joten ehkä tuo on ihan onnellinen täällä uudessakin kodissa.... :)

Ja täytyyhän minun vielä kehua, miten hienosti Martta on tehnyt jo pissan ja kahdet kakat pihalle :) On se vaan fiksu tyttö (isosiskoonsa tullut ;) )
Kaikki meidän perheessä ovat aivan myytyjä tälle pienelle mopsin alulle ja niin kuin Jarno totesi: Tuossa se leikkii kuin olisi asunut täällä jo vaikka kuinka kauan :)
Tässä tällainen nopea päivitys ja vielä muutama kuva

























































5 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin Martalle! Takuulla hän saa rakkautta ja huolenpitoa ja hellyyttä koko perheeltä ja Elsalta, kunhan tutustuvat kunnolla.
    Ihana nukkukuva pienestä!
    Terveisiä enolta ja siskolta ja niiden äipältä!

    VastaaPoista
  2. Vooi MArtta tuli kauhee ikävä kun katsoi näit kuvia :)! Hyvin näytät kotiutuneen. Ihanat nukkuma-asennot sulla, siveelliset :P.
    Ihanaa kyllä nähdä et oot noin hyvin kotiutunut ja oot noin reipas tyttö! Terkkuja ja haleja sukulaisilt ja kasvattajatädiltä :)

    VastaaPoista
  3. Onnea koko poppoolle Laajasalosta :) Sunnuntaina koittaa meille sitten sama onnen päivä.

    VastaaPoista
  4. Onnea koko perheelle! Hienosti vaikuttaa menevän, ja varmasti aina vaan paranee! Kolmen R:n serkut Turusta lähettää karvaisia terveisiä, ja muu kotiporukka vähemmän karvaisia ;)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut vaan Martan kotiutumisesta ;). Martan Vallu-veli on myös ottanut tän "ulkomaan" kodin omakseen ja saanut koko Kalajärven "lääpälleen". Fontero on ottanut Vallun tosi hyvin vastaan, mutta Anterolla vielä vähän "tökkii", kun ilmeisesti on huolissaan sylivauvan asemastaan. Mutta eiköhän tämä tästä;). Isot halit Martalle ja Elsalle myös <3 <3

    VastaaPoista