torstai 5. marraskuuta 2009

Martta ja ensilumi


Tänään tänne Saloon saatiin lunta :) Eipä sitä paljon ole, mutta sen verran, että Martta sai sitä vähän ihmetellä. Askeleista päätellen se tuntui märältä ja kylmältä tassuissa. Tassuja piti nostella aika korkealle ja ravistella välillä. Hetken päästä neiti kyllä jo juosta viipotti siihen malliin, ettei se lumi tainnut enää olla niin kylmää ja märkää ;)

Paljon muutakin on pienen Martan elämään mahtunut. Ollaan leikattu kynsiä, käyty pesulla ja tutustumassa ympäristöön. Niin juu, kävihän tuo Jenna pitämässä Martalle seisomisharjoituksia ja hienosti oppi neiti jo käskyn :D

Ja mikä hienointa, alkaa Elsa ja Martta todella löytää yhteisen sävelen :D

Välillä peuhaavat niin että täällä on matot rullalla. Yleensä leikki menee niin, että Martta pitää hurjaa ääntä ja tekee leikki hyökkäyksiä Elsaa päin -> Elsa lähtee hurjaan saparojuoksuun ja Martta tietenkin perässä. Taas pyöritään hetki matolla, jonka jälkeen Martta heittäytyy selälleen Elsan eteen, joka tekee "tupatarkastuksen" eli nuuskuttaa Martan massua :)


Toki Elsa välillä komentaakin Marttaa ja välillä haluaa nukkua sohvalla pois tämän pikku naskalihampaan ulottuvilta...ymmärtäähän sen ettei tunnu kivalta jos pienet hampaat roikkuu kylkinahoissa koko ajan ;)

Vielä muutama kuva:










































"Oota vähän Elsa-sisko, mä autan sut pois sieltä!"

5 kommenttia:

  1. Sulonen Martta :) Meillä toi seisominen on kyllä vielä melkoisen haaveena.

    VastaaPoista
  2. Kyllä mullakin kävi pieni epäilys mielessä, että mitenköhän ikinä saan tuon neidin seisomaan PAIKALLAAN.
    Jenna tuli kahville ja opetti sen Martalle jo suht hyvin :D (En tajua miten hän sen niin äkkiä sille opetti, mutta nyt vaan harjoittelemaan jos sais itsekin Martan pysymään paikallaan ;) )

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla että tytöt ovat "löytäneet" toisensa! On kyllä suloinen pentu, ja näköjään pysyy paikallaan, niin että saa hyviä kuviakin! :)

    VastaaPoista
  4. Hei, Martta-siskoni! Mä koin saman lumen ihmeen vuosi sitten, oli hienoa kyntää hankea ja upota lumeen saparoa myöten.
    Jennan mopsikoulu on tehokasta, me Gurun kanssa käytiin seiso asennossa-kurssia ja opittiin nopeasti. Nyt tosin on ollut taukoa treeneissä, enkä ehkä muista enää, mutta kertaus voisi auttaa.
    Saatiin just Gurun kanssa pieniä nameja, kun oltiin reippaita terveydenhoitotuokiossa. Kivaa viikonloppua ja Gurulta hellät terveiset Elsalle! Minulta myös! Terveisin Mirkku

    VastaaPoista
  5. Martta! Säkin oot sitten niinku hyväksynyt pannan ja hihnan. Höh, ooks mä ainoo, jonka mielestä pitäs saada olla villi ja vapaa ilman mitään rajoitteita?

    Äiskä katteli kateellisena sitä sun seisomiskuvaa ja yritti, huom! yritti tänään mullekin sitä opettaa, mut ei siit oikeen mitään tullu, ku mulla ja mun "isokeilla" oli muutakin tekemistä. Äiskä sit päättiki, et tästä lähtien, ku iskä lähtee isokkien kanssa lenkille, ni meil alkaa treenituokio, hih... saas kattoo, miten seki menee :D

    Noi isokit on ihan mukavii, mut vähän laiskii riehumaan. Ja se on kyl epistä, et se iso musta ei anna mulle sen tigruu, jos mä kerta sen haluun, vaan urahtaa mulle. Mut ei sen välii, sainpahan sit haukuttuu sen oikeen kunnolla, hih...

    Mut mukavii jatkoi Martta ja lähetä terkkui Elsalle ja kaksjalkasille myös.

    Terv. Vallu-veli

    VastaaPoista